• GDPR och Integritetspolicy


    Du och din personliga integritet är viktig för oss! 

    Vi vill därför informera dig om några förändringar vi nu genomför gällande hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Den 25:e maj träder den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft vilket berör lagring av personuppgifter.

    GDPR står för General Data Protection Regulation och är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen PUL.

    Dina uppgifter – såsom namn, eronnummer, e-postadress, adress, telefonnummer och titel – finns tryggt förvarade i våra order – och CRM-system. Detta för att på smidigast möjliga sätt kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor angående tidigare beställningar.

    Du ingår också i de listor vilka vi använder för att skicka nyhetsbrev. Dessa nyhetsbrev skickas ut via e-post, till angiven e-postadress, med oregel­bundna mellanrum.

    Du hittar mer djupgående information kring våra rutiner för informa­tionsinsamling och hanteringen av dina personuppgifter, i vår person­uppgiftspolicy i nedan länkat dokument.

    Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande dig/ditt företag, så går det naturligtvis bra att höra av sig till oss.

    Kontakta oss på info@heinex.se.


    Väljer du att inte kontakta oss för att avregist­rera dig eller få din data bortplockad ur våra system, godkänner du att vår uppdaterade GDPR-information nått fram till dig – och att du accep­terar framtida utskick enligt ovan nämnda beskrivning och intervall.